همه ساله در آستانه فرا رسیدن عید فطر اهالی شهر عنبران مشغول به پخت فتیر یا (زٍرن) وحلوای محلی میشوند فتیر عنبران به علت استفاده شیر محلی و روغن حیوانی در آن از عطر و طعم خاصی برخوردار است و به همین علت (زرن) طرفداران زیادی در بین اهالی دارد. برای تهیه فتیر عنبران به جای آب از شیر محلی برای تهیه خمیر استفاده میشود و به نسبت آردی که استفاده میشود شیر را به آن اضافه کرده ومقداری زردچوبه نیز به آن می افزایند تا خمیر مخصوص فتیر را به عمل آورند مغز فتیر عنبران از آرد و روغن محلی و شکر درست شده که لای خمیر میگذارند چندین سال قبل، زنان عنبرانی فتیرها را در خانه خود میپختند ولی درحال حاضر خمیر را آماده کرده و به نانوایی میبرند تا درآنجا بپزند.